Vandringsleder

Här samlar vi information och tips om vandringsleder runt om i Sverige. Vi har valt att lista vandringslederna per landskap även om vissa längre vandringsleder går igenom flera landskap. Hjälp oss gärna att göra listorna så kompletta som möjligt. Läs gärna våra tips om vandringslederna och har du själv någon favorit-vandringsled som saknas eller annat bra tips, skriv väldigt gärna till oss så lägger vi till den!

 

Välj Landskap

2 Kommentarer

 1. Hanna jönsson

  Hej, jättebra med tips på vandringsleder!
  Men en sak som jag ofta saknar när jag letar efter utflykter på internet är övergripande karta! Det hade varit toppen med en karta för varje landskap där lederna är utmarkerade så att man ser direkt vilka som ligger nära.
  Kanske något ni på vandringsguiden skulle kunna vara först med att ha? Hade varit väldigt praktiskt och tidssparande.

  Svara
  • Jenny på Vandringsguiden.se

   Hej Hanna!
   Håller med dig om att en karta hade varit bra i många tillfällen. Mycket arbete rent tekniskt för att få det på plats bara vilket vi ännu inte löst. Men kan absolut hoppas på det framöver. Men det finns ingen tidsplan som det ser ut nu. Men vi tittar ständigt på hur vi ska kunna utveckla sidan. Så vi tar tacksam emot alla synpunkter och kommentarer så tack för din synpunkt.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *