Press

Behöver du hjälp med info ang vandring i media? Vi hjälper gärna till.

Här nedan kan du se var och när vi synts i media tidigare. Klicka på länkarna och läs artiklarna.

Aftonbladet

Den 9 mars 2018 publicerade Aftonbladet sin artikel Bästa tipsen för din vandringsresa och vandringsguiden.se var med som en av tre experter.

Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet anordnad vandring på Öland under Kristi Himmelsfärdshelgen 2017 och hänvisar till oss för inspiration och mer information om vandring på Öland.

Dagens arbete

Dagens arbete skriver 24 mars 2017 en artikel om att uppleva naturen på nära håll och intervjuar John Holm, pappers­arbetaren som sadlat om till vildmarksguide. De länkar till oss på vandringsguiden som en av tre bra sajter (tillsammans med Friluftsfrämjandet och Svenska Turistföreningen) för att hitta information om friluftsliv.

Expressen – Allt om resor

Expressens – Allt om resor gör 13 maj 2016 en lista med de 10 bästa gratistipsen i Sverige på semestern och har vandring och vandringsguiden.se med som en av punkterna.

Kommunalarbetaren

Kommunalarbetaren publicerar den 6 maj 2016 en lista på 25 tips för gratis semester och länkar till oss för tips om vandring!

SVT

SVT.se skriver den 19/2 2015 en artikel på temat Så fjällvandrar du i sommar och länkar till oss på vandringsguiden.se.

Bättre liv

I magasinet Bättre Liv oktobernummer 2014 finns ett helt uppslag om Emma och Jenny från vandringsguiden. Läs på s. 4-5 artikeln Frihet – så får du ut mer av friluftslivet.

Lokaltidningen

Lokaltidningen intervjuade vandringsguidens Jenny Larsson. Läs artikeln vandring erbjuder både avkoppling och utmaning  från 8 oktober 2014.

Land.se

Land.se har skrivit om vandring vid flera tillfällen och tipsar sina läsare om att läsa mer om vandringsleder här hos oss på Vandringsguiden.se

Järnaviks camping

Järnaviks camping tipsar om Blekingeleden som en av aktiviteterna i närheten och rekommenderar oss på vandringsguiden.se för att läsa mer.

Kommentera - Vad tycker du

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *