PR-Policy

Vandringsguiden.se drivs av oss, Emma och Jenny, via vårt bolag Aktivus AB. Vi ansvarar för inlägg och sidinnehåll som publiceras på vår site. Vid eventuellt behov rensas kommentarerna, men så länge man håller sig inom lagens gränser och följer allmän etikett så står man själv för de kommentarer man väljer att lämna i anslutning till våra inlägg.

Vi får pressutskick både via mail och per post. Vi blir också inbjuden till diverse mässor och events där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter. Flera av de produkter som vi testar och recenseras här på Vandringsguiden.se är produkter som företag har skickat tilll oss i syfte att göra produkttester. De åsikter som framförs i inläggen är alltid våra egna, och aldrig justerade av företagen som skickat produkterna. Vi är alltid ärliga och står för vad vi tycker, oavsett om vi risar eller rosar. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att vi ska kunna hålla oss uppdaterad och ge våra läsare bra information utifrån våra personliga erfarenheter.

Som företag kan man köpa både inlägg och annonsplats på Vandringsguiden.se. De sponsrade inläggen märks alltid med kategorin ”sponsrat innehåll” för att tydliggöra att det är innehåll som är sponsrat.

Vi tillhör även ett par olika affiliateprogram. Att vi är “affiliate” innebär att vi ibland får ersättning om du klickar dig vidare till en site via någon av våra affiliatelänkar och sen väljer att köpa något där. Vanligen är ersättningen en på förhand bestämd procentsats på beloppet som det handlas för.

Har du frågor och funderingar kring infon är det bara att kontakta oss på vandringsguiden.se.

Vill du annonsera på Vandringsguiden.se:  Läs mer om Annonsering

Medlemmar av InfluEncers of Sweden

Vi är medlemmar av Influencers of Sweden som är Sveriges branschorganisation för social media influencers. Organisationen jobbar för att främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i vår bransch.

Både vi och Influncers of Sweden vill arbeta mot en bloggbransch där vi följer marknadsföringslagen och bloggetiska regler och sätter vår trovärdighet och vår integritet högst. Detta innebär att vi är tydliga och ärliga mot dig som läsare.  Detta är viktigt för oss.

#JagSmygerInte

Vi är del av uppropet #JagSmygerInte. #JagSmygerInte är ett upprop från Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers. Uppropet handlar om att alla vi som skriver på nätet skall följa marknadsföringslagen och vara öppen och tydlig mot er läsare vilket innehåll som är sponsrat av företag. Tyvärr är detta inte självklart för alla.