Vandringsguiden.se – En Friluftsinspiratör att lita på

Älskar vara ute

Vi har själv varit ute och vandrat i både Sverige och utomlands i många år och hjälpt många oerfarna vandrare med råd. Därför ville vi på Vandringsguiden.se samla så mycket matnyttig information som möjligt för att hjälpa ännu fler att uppleva hur underbart det är att komma ut och vandra. Vi har funnits online sedan 2011.

Vi älskar själv att komma ut i naturen. Vandra, paddla, klättra eller bara sitta. Det är både avslappnande, energigivande och utmanande på samma gång. Det finns mycket vackert att upptäcka.  Men ändå är det många som inte vågar sig ut och vandra. Det vill vi ändra på.

Behöver inte vara svårt

Det behöver inte vara så komplicerat att komma ut i fin natur. Alla kan på sina villkor. Bra planering gör dock ofta upplevelsen ännu bättre. Därför är det bra att få lite bra tips innan men ger sig av för att verkligen uppleva godbitarna. Har du några frågor om vandring eller friluftsliv så finns vi här för dig. HIttar du inte svar på dina frågor i vår kunskapsbank är det bara att höra av dig så hjälper vi dig mer än gärna.

Teamet bakom Vandringsguiden.se

Jenny Larsson

Jenny Larsson

Vandringsentusiast

Den glada optimisten som gillar att hjälpa till. Gillar att leka, vandra och hänga i vacker natur tillsammans med andra. Älskar utmaningen med att klara sig själv ute i naturen.

Läs Jennys vandringsprofil

Emma Ising

Emma Ising

Friluftsinspiratör

Friluftsentusiast som började i Friluftsfrämjandets Mulleskola. Sedan testat det mesta inom friluftsliv, allt från bergsbestigning och kajakpaddling till MTB och skidåkning.

Läs Emmas vandringsprofil

Kunskap, nätverk och testpanel

Vi har lång erfaranhet av att vara ute i naturen. Både att vandra men också på andra sätt som paddla, klättra och cykla.  Vi vet vad vi pratar om genom att under många år själva ha sysslat med friluftsliv. Men också genom en lång rad av utbildningar och som ledare för olika typer av friluftsverksamheter såsom mulle, scouting och skridskoskola. Numera gör vi en hel massa olika saker inom friluftsliv, t.ex. genomför tester av produkter, driver olika friluftssajter och verkar som ledare för Friluftsfrämjandets aktivitet Äventyrliga familjen. Vi har också en rad samarbeten med olika aktörer inom friluftssverige.

Utöver oss själva och vår egen kunskap har vi ett stort nätverk av friluftsmänniskor i olika åldrar. Flera av dem ingår även i våra testpaneler för våra olika sajter. Sajten som instället riktar in sig på friluftsliv för och med barn är utebarn.se !

Läs mer om våra tester och träffa vår testpanel.

Vandringsguiden.se i siffror

online sedan

Besökare senaste året

sidvisningar senaste året

Samarbeten

Vi samarbetar gärna med företag eller organisationer som kan vara av intresse för våra läsare. Det kan handla om annonsering, produkttester, tävlingar eller redaktionellt innehåll. Har du en idé som kan passa så hör av dig så kan vi se vad vi kan hitta på.

Läs mer om hur vi kan samarbeta med ditt företag

Läs vår PR-Policy

Kontakta oss

Har du några frågor om vandring eller om oss så hör gärna av dig till oss.

6 + 5 =