ÄNTLIGEN!

Efter ett par månader av arbete i tystnad är vi nu mäkta stolta över att kunna lansera nya vandringsguiden.se !

Varför en ny sajt?

Länge har vi tyckt att gamla vandringsguiden.se var omodern… Framför allt har den fungerat dåligt på mobil och platta, vilket vi vet att många av er besökaren föredrar. Så i ny design känner vi att vi nu ännu bättre kan inspirera alla besökare till att ge sig ut och vandra eller uppleva friluftslivet på annat sätt.

Den gamla sajten var heller inte tydlig i hur man navigerade runt på olika sidor men med nya Kunskapsbanken tror vi att detta blir mycket enklare! Är det något du saknar i Kunskapsbanken får du mer än gärna kontakta oss så fyller vi på med det ni behöver!

Varför gör vi vandringsguiden.se ?

Vi vill visa på att det inte behöver vara så svårt att prova och att du inte direkt måste ha alla avancerade prylar! Det duger ofta gott att börja med det du har hemma, och om du sen fastnar för det här med vandring så kommer du efterhand att känna vilken ny utrustning just du skulle vilja använda!

Vi ger dig också många intressanta friluftsnyheter samlade på ett och samma ställe!

Du kan också läsa mer om oss eller läsa om vår PR-policy.

Vem är vi som ligger bakom vandringsguiden.se ?

Vi som gör vandringsguiden.se är Jenny och Emma. Två vandringsentusiaster och friluftsinspiratörer som gärna vill inspirera till att våga ge dig ut och vandra.

Vill du läsa mer om vem Jenny är så presenteras hon närmare i Vandringsprofilen – Jenny Larsson.

Vill du istället läsa mer om vem Emma är så presenteras hon närmare i Vandringsprofilen – Emma Ising.

Samarbeten

Vi gör löpande samarbeten med olika företag. Bland annat har vi gjort produkttester av flera olika produkter. Vi har via våra systersajt utebarn.se gjort ytterligare fler produkttester. Och för den som är nyfiken på friluftsliv med barn finns där massor av spännande kunskap!

Ny logga!

I samband med att vi gjort om hela sajten har vi också tagit fram en ny logga. Visst är den snygg! Så håll utkik efter vandringsguidens kompass framöver! 🙂