Hjälp oss hålla naturen ren!

Stiftelsen Håll Sverige rent har just nu en kampanj för att uppmana oss alla som vistas ute att hålla vår natur ren i sommar! Oavsett om du hänger i stadens parker, i skärgården, i de djupaste skogarna eller njuter av fjällens vidder…. Snälla hjälp oss! Låt oss tillsammans se till att våra fantastiska natur i Sverige förblir ren!

Ta med en skräppåse!

I samarbete med Naturkompaniet delar Håll Sverige Rent ut gratis skräppåsar som går att hämta i valfri Naturkompanietbutik. Jag ska se till att ta mig till en butik för att se om jag lyckas få en av de fina röda påsarna som finns i begränsat antal! Vill du också ha en? Här ser du var din närmsta Naturkompanietbutik finns.

Tävla om en startplats i Fjällräven Classic!

Du kan tävla om att vinna en startplats i Fjällräven Classic eller vinna fina prylar från Fjällräven. Tävla gör du genom att tagga dina finaste naturbilder med #Ileavenothingbutfootprints ! All information om tävlingen går att hitta hos Håll Sverige Rent.

I leave nothing but footprints.

I kampanjen I leave nothing but footprints vill Håll Sverige Rent få med oss alla! Så ladda ner bilderna, sprid i dina sociala medier och haka på sommarens trend! För vi på vandringsguiden.se vill gärna se att ni hakar på vår kampanj för sommaren 2017, nämligen att följa hela det kända citatet. Hänger du med?