Sidan innehåller annonslänkar

Alla vet vi att favoriterna är de som tenderar att användas mest! Och även om vi inte brukar säga att ni ska köpa grejer, vi är STORA förespråkare av att börja med det som ni har hemma, så kan det ändå ibland kännas gött att någon annan har provat sånt som man vill köpa. Så här tänker vi att vi löpande listar våra favoriter inom olika områden! Och de produkter som våra vänner hittat som favoriter. Hoppas det kan hjälpa någon att göra ett mer medvetet val och att de blir favoriter också för er.

Kläder för killar/män

Power Houdini: En favorit också hos min man och många vänner.

Revolution Race Outdoor Jeans: En vän köpte ett par, tipsade min man som också föll för dem. Han tipsade sedan vidare och alla tre är övertygade, fler sorters byxor behövs i princip inte. En använder dem ofta, nästa varje dag och den tredje äger nu tre par och går inte i något annat. Någon som provat för dam?

Kläder för tjejer/kvinnor

Power Houdini: En favorit sedan M Å N G A år (köpte min första 2004 och den används fortfarande…) är min Power Houdini. En riktigt varm fleece som är snygg nog för vardagen och varm nog för äventyren.

För att handla begagnat och cirkulärt

Hos Sellpy har vi både sålt och köpt begagnade saker. Om en inte orkar hantera försäljningen själv kan du låta Sellpy ta hand om det mot att de tar en del (ganska stor del)  av förtjänsten. Kolla in Sellpys Outdoor selection. Där kanske du hittar flera av de prylar du behöver till ditt nästa äventyr.

Övriga prylar

Kjell och Company är mannen i husets favoritbutik. Det som handlas där till friluftslivet är väl mest batterier och vakumpåsar till att paketera mat. Min nya powerbank som får följa med för att ha lite extra power till telefonen är också köpt där. Men de har även vattenreningstabletter ex om ma skulle önska det. Dock något som vi själva inte använder speciellt ofta. Har endast skett när vi åkt utomlands till ex Sydafrika.

Aktivus.se finns friluftsstolarna som vi älskar och använder massor. Denna butik driver vi vi dessutom själv så därför tycker vi om den lite extra. :0)