Tuxer Dan Shirt

Första tanken när den tas på är ”wow vad vildmarksmässig jag känner mig”. Tankar om Alaska och Kanada och outforskad vildmark far genom mitt huvud. Kan inte låta bli att le lite åt mina associationer medans jag går ut en runda i den lokala parken. Skjortan värmer gott med bara en t-shirt under. Lätt fodrad går den att bära ensam eller som ett värmande lager under skaljacka utan att vara klumpig. Mitt plagg är diskret skogsgrön som matchar med naturnära färger. Speciellt mina brun/tefärgade friluftsbyxor och bruna hjortläderhandskar toppat med en grå Olles brossa-mössa. Skjortan har en ordentlig krage att fälla upp om det blåser i nacken samt enkla, rejäla tryckknappar. Tack för det! Tyget på utsidan är väldigt mjukt men känns robust och att det är gjort i ekologisk bomull är ju ett bra plus. Fodrets tyg är gjort i ett halare material så att det blir luftigt och lätt att få skjortan att sitta bra när den tas på. Ärmsluten har även de rejäla knappar så det går att knäppa upp för att kavla upp armarna vid tyngre och värmande aktiviteter. Jag tänker ju direkt på vedhuggning men nöjer mig idag att lyfta upp minstingen på axlarna för att njuta av utsikten i parken.
Storleken är relativt väl tilltagen. Jag bär en M och väger kring 75kg, är 170cm lång och det finns utrymme till tyngre/längre personer. S hade dock blivit för liten. Då skjortan även går att använda som lätt jacka hade jag gärna haft en lite diskret innerficka förutom de två bröstfickorna som den har. Skjortan finns i fler färger såsom röd/svart och blå/svart.
/Daniel – testperson för Tuxer Dan Shirt
Tuxer Dan Shirt
Tuxer Dan Shirt