Projekt Långtur Kungsleden på skidor

Jag heter Louise och är 33 år och gillar ganska många saker. Till exempel att vara ute i naturen. Fjällen tycker jag bäst om på vintern, då det går att åka skidor och man kan tälta utan myggor och regn (även om det kan inträffa ibland också på vintern. Skit-klimatförändringar!).

Allt började med Friluftsfrämjandet; en typisk inkörsport till tyngre friluftsliv. Nu friluftas det enbart i egen regi, med fina vänner. I april 2018 åker jag på långtur. Tanken var från början att skida hela Kungsleden, men planen fick justeras till att bli ca 75 % av sträckan – dvs. Saltoluokta till Hemavan (typ 35 mil). Med mig har jag ett stafettlag – Lisa och Kajsa, Camilla och Marco. Sista sträckan kör jag själv. Eller, själv och själv – Plupp är ju med!

Förberedelserna

Om du är lite nyfiken på hur man förbereder sig på en sådan här långtur så har Louise delat med sig av några moment på sin egen blogg. Bl.a. har hon lagt upp stora delar av sin packning samt delat med sig av sin packlista! In och läs vet jag!

ettvykortfraningenstans.wordpress.com

Vandringsguiden får följa med på avstånd!

Och nu är vi på vandringsguiden mäkta stolta över att vi ska få följa med Louise på hennes färd! Åtminstone sådär tryggt och varm på avstånd hemifrån! 🙂 Vi önskar Lousie en riktigt härlig tur och hoppas ni också vill följa med hennes färd längs Kungsleden nu i april!