NU är det snart jul! Jippi! Julen är en tid med mycket ledighet för många och det finns tid för att vandra eller vara ute mycket. Vi hoppas ni alla tar till vara på tiden och ser till att komma ut lite mellan julborden.

Det har hänt massa spännande hos oss under året och vi har just nu en del fina produkter kvar på vårt lager som vi nu passar på att erbjuda speciellt till er läsare.

Vi har ingen fin webshop men vi har Swish och vi är duktiga på att slå in paket. :0)
Så är du intresserad att köpa några av produkterna ber vi er maila till oss på info@vandringsguiden.se

Så saknar du julklapp till dig själv eller någon annan som älskar att vandra eller vara ute i naturen. Spana in detta.

Dinningkit från Light my Fire

Light my Fire är ett super härligt företag som tar fram bra saker för aktiva friluftsmänniskor. Vi har haft mycket kontakt med dem under året och kan nu erbjuda ett litet antal av er läsare att köpa ett dinningkit till RIKTIGT BRA pris!

Rekommenderade priset är 419 kr men nu kan några få köpa det av oss för endast 320 kr. Först till kvarn är det som gäller.

Är du intresserad så skicka ett mail till oss på info@vandringsguiden.se

Emaljmugg

Emaljmugg för friluftsälskaren

En snygg emaljmugg som håller för många äventyr. Något som gör kaffet lite extra gott. Muggen har tryck på båda sidor där det står Jag älskar friluftsliv. Dessa muggar har vi själva tagit fram och du hittar de bara här. Kanske något för friluftspersonen som redan har mycket men vill ha det lilla extra som förgyller vandringarna framöver.

Läs mer om hur du köper dem av oss

Re-straw

Det är ute med engångs och inne med flergångs. Engångssugrör är perfekt att ha med i väskan när du är på resande fot. Speciellt om du har barn. Dessa är en innovation från Light my fire och alldeles ny produkt för 2018. Rekommenderat pris är 35 kr/st men ni kan som läsare hos oss denna jul köpa dem för endast 25 kr/st dvs 28% rabatt. Vi har dem i fyra olika färger. Köp till hela familjen och kanske en i varje färg. Blå, svart, lila, grön. Vi skickar dessa fraktfritt.

Pack-up Bottle

Även denna från Light my Fire är en friluftsflaska för 700 ml. Du kan packa ihop flaskan när du inte har vätska i den. Du kan ha den både i micron och i diskmaskinen. Rekommenderat pris är 149 kr men nu har du möjlighet att köpa en eller flera för 100 kr/st. Vi har dem i tre färger: Svart, grön och orange.

Se kort film om flaskan från Light my fire

Årets julklapp

Årets julklapp 2018 är ju det återvunna plagget. Läs mer om årets julklapp
Därför kan vi ju inte låta bli att även erbjuda att köpa något begagnat. Vi har därför idag precis startat upp en Vandringsguidens köp och sälj på Facebook. Där kan du redan nu hitta ett antal begagnade friluftsprylar och kläder som letar nytt hem. Och vi ser gärna att du själv säljer dina egna saker som önskar ett nytt hem.

Besök gruppen och bli gärna medlemmar

Trangiakök med gasbrännare

Letar du efter ett bra friluftskök eller vill kanske uppgrader till en gasbrännare. Vi har ett fåtal Trangia 25-3ul/GB. Ultralätt aluminium. Stekpanna i non-stick. Med gasbrännare. Gasbehållare ingår inte. Rekommenderat pris på detta kök är 1082 kr men vi säljer de vi har för 750 kr/st + 50 kr i frakt.