Vandringsguiden Academy – Privat guidning

Har du nyligen upptäckt friluftslivet och är sugen på att ge dig ut på nya äventyr och utmana dig själv?

Känner du dig osäker på hur det skall gå till? Hur du ska göra det till en trevlig upplevelse och undvika de största misstagen och riskerna? Eller kanske behöver du konkret hjälp och tips inför din önskade vandringsresa i sommar?

Då finns vi här för dig! – Just nu hittar du massa info här på Vanringsguiden.se men i framtiden planerar vi även att erbjuda er läsare att kunna boka in videosamtal med oss och få privat hjälp. 

Vandringsguiden academy

Upplägg Privat guidning

  • Vi erbjuder privat guidning med olika teman. 
  • Du väljer själv en dag som passar dig och bokar via vår bokningssida.
  • Varje tillfälle är 60 min långt
  • Tillgängligt oavsett var du bor då vi kör mötet via video på dator/mobil.

Vi utgår från dig

  • När du bokar får du fylla i ett antal frågor och beskriva dina förväntningar och vilka frågor du vill ha hjälp med.
  • Oavsett om du är total nybörjare eller varit ute ett antal gånger så anpassar vi guidningen efter dina behov!
  • Vi tar dig i handeln och blir din alldeles egna frilufts-PT.
  • Är du inte nöjd med vårt möte får du pengarna tillbaka.

PRIVAT GUIDNING – VÅGA SOVA UTE

vandringsguiden academy våga sova ute

Tid: 60 min.     Pris:  590 kr  (890 kr) 

Är årets stora mål att sova ute i sovsäck första gången? Eller har du kanske påbörjat projekt “sova ute en natt i månaden” men vill optimera sömnen? 

Oavsett om du är total nybörjare eller varit ute ett antal gånger så anpassar vi guidningen efter dina behov! 

Vi peppar dig och pratar igenom ett bra upplägg för att du ska våga dig ut och sova ute för första gången. Vi pratar om våra tips och trix hur du gör din utenatt till en bra och mysig upplevelse.

PRIVAT GUIDNING – UTRUSTNING

Avademy utrustning och packningslista

Tid: 60 min.    Pris:  590 kr  (890 kr)

Vad behövs för att göra en kortare eller längre vandring? Vilka prylar har du redan hemma? Vilka saker kan du låna av en vän och vilka är värda att lägga en liten extra slant på?

Oavsett om du är total nybörjare eller varit ute ett antal gånger så anpassar vi guidningen efter dina behov!

PRIVAT GUIDNING – KLÄ DIG RÄTT

klä dig rätt för vandring

Tid: 60 min.    Pris:  590 kr  (890 kr) 

Funderar du över hur du bör klä dig för att kunna njuta så mycket som möjligt under din vandring? Undrar du hur du kan anpassa din klädsel för att vara lagom varm under både aktivitet och vila? Vill du ha hjälp med att hitta plaggen du redan har i din garderob för att inte behöva köpa allt nytt?

Oavsett om du är total nybörjare eller varit ute ett antal gånger så anpassar vi guidningen efter dina behov! 

PRIVAT GUIDNING – MATLAGNING

vandringsguiden academy laga mat

Tid: 60 min.    Pris:  590 kr  (890 kr)

Är det dags att ta steget från nyponsoppa och mackor? Vill du lära dig torka din mat själv? Eller vill du kanske lära dig tända ett stormkök för att kunna koka vatten till ditt pulverkaffe?

Oavsett om du är total nybörjare eller varit ute ett antal gånger så anpassar vi guidningen efter dina behov!

Guider på Vandringsguiden Academy

Emma Ising

Emma Ising

Guide

Friluftsentusiast som började i Friluftsfrämjandets Mulleskola. Sedan testat det mesta inom friluftsliv, allt från bergsbestigning och kajakpaddling till MTB och skidåkning. Har även högskolepoäng inom ämnet. Är alltid bra påläst och älskar att nörda in sig i ämnet. En riktig friluftsexpert helt enkelt.

Läs Emmas vandringsprofil

Louise Quistgaard

Louise Quistgaard

Guide

Tjejen som föredrar vinterturer före sommarfjäll för att slippa mygg och regn. Och för att det då går att åka skidor! Uppvuxen inom Friluftsfrämjandet och vandrat både i och utanför Sverige. Har åkt nästan hela Kungsleden i ett sträck på skidor vilket du kan läsa mer här. Blir hon din guide så fråga henne varför man ska ha en självlysande anka med sig…

Läs Louise vandringsprofil

Mer info om Privat guidning

Som innan kan du alltid hitta massa bra info och inspiration i våra artiklar på Vandringsguiden.se och på vår Youtubekanal. Men från och med i år erbjuder vi även något utöver det vanliga. Vi lanserar nämligen Vandringsguiden Academy och via det erbjuder vi nu privata guidningar. Där får du möjlighet att ställa alla dina frågor och där vi mellan 4 ögon hjälper dig att ta nästa steg i ditt friluftsliv.

Vi har själv varit friluftsmänniskor i nästan hela vårt liv och vårt stora mission är att hjälpa fler att upptäcka det stora värdet och lyckan i att vara ute naturen. Vi har samlat på oss massa bra kunskap och erfarenhet genom åren. Som du nu kan ta del av i en privat guidning.

Se det som att vi tar dig i handen och hjälper dig ta nästa steg eller hjälper dig bli redo för vandringen som du vill genomföra.
Eller som att vi är din alldeles egna frilufts-PT för en timme. Tillsammans kommer vi ta ditt friluftsjag till nya höjder! :0)

Upplägg: 

Vi erbjuder idag privat guidning med fyra olika teman. 

Du går in och bokar din tid genom att klicka på knappen under den privata guidning du önskar. Vi skickar du då vidare till vår bokningssida hos Calendly. 

När du bokar får du möjlighet att fylla i ett antal frågor och passa på där att beskriva dina förväntningar och vilka frågor du skulle vilja ha svar på. Så har vi något att utgå ifrån när vi börjar. Passa på att faktiskt svara på dessa frågor och fyll i dina förväntningar väl för då ger du oss möjlighet att anpassa guidningen precis efter dina behov. 

Efter att du bokat får du ett email med all info om bokningen. För att bokningen sedan skall bli gällande ber vi dig betala via Swish. När detta är gjort är bokningen helt klar. 

Guidningen kommer sedan genomföras den valda tiden som ett videosamtal via Google meet. Det vill säga du kan få tillgång till detta oavsett var du än bor. Länk till videomötet finns i emailet som skickas till dig efter bokningen och 24 h innan det är dags. 

Om du förhinder ber vi dig att avboka senast 24 h innan avtalad tid.

Har du fler frågor om våra privata guidningar så skicka ett email till oss på info@vandringsguiden.se.

Vandringsguiden Academy logga