Varm dryck är något av ett måste för mig på vandring eller på tur. Trött efter en dag längs vandringsleden. Lite frusen efter att ha bytt det svettiga, fuktiga underställt mot det torra lägerplatsunderstället. Tar fram termosen med varmt vatten eller sätter på stormköket och kokar upp lite vatten till teet jag dricker medan jag sedan lagar kvällens middag. Vad som är min favorit varierar men jag tänkte ge er vad som är mina favoriter just nu! Så varsågoda, här kommer de 3 bästa teerna på tur!

1. Pukka – love

Teet som jag köpte första gången bara för att förpackningen var rosa visade sig bli min stora favorit. Mycket smak i ett te som jag kan dricka när som på dagen. En bas av kamomill och en hint av laktrits är nog det jag bäst gillar med detta te.

2. Pukka – night time

Ett lugnande te som är perfekt på kvällen innan det är dags att krypa ner i sovsäcken. Även detta te har en bas av kamomill och med lite lavendel. Men se till att du inte dricker så mycket te att du behöver lämna sovsäckens värme i onödan på natten… 🙂

3. Kamomillte

Det klassiska kamomillteet fungerar liksom alltid. Det sägs ha lugnande inverkan om du dricker det, kan stilla oroliga magar och går också att tvätta rent ögoninflammation med. Vetenskap eller huskur, det är rätt fint att en själv får välja ibland! 🙂

Gillar du muggen?

Vi har några kvar till försäljning! Maila oss på info (@) vandringsguiden.se och meddela antal muggar, namn, adress samt mobilnummer för avisering så skickar vi hem dem till dig. Betalning löser vi via swish!