Varm blåbärssoppa på vandringen!

Varm blåbärssoppa kan vara helt underbart en kall januaridag! Värmande, lite sött efter en ansträngning i skog eller fjäll. Doften för oss tillbaka till barndomens fikastunder eller energistoppet på Vasaloppet!

Gör det enkelt

Gör det enkelt att njuta av varm blåbärssoppa på vandringen! Köp en färdig förpackning blåbärssoppa, gärna med skruvkork så kan du ta med hela förpackningen om du har lust. Annars kan du blanda från pulver och hälla över i en flaska. Alternativt hälla över från en färdig förpackning till en mindre flaska ifall du inte vill ha hela litern med dig.

Varmt vatten i termos

För att slippa momentet med blåbärskladdig termos kan du med fördel ha med dig varmt vatten i en termos. Det gör att du kan använda vattnet till mer än bara din blåbärssoppa.

Blanda till lagom temperatur i kåsa eller mugg

Häll upp lite blåbärssoppa i en kåsa eller mugg. Häll på av det varma vattnet från din termos ner i blåbärssoppan. Detta kommer späda soppan lite men gör inget då blåbärssoppa från början är ganska trögflytande. Det gör också att det är ett lätt sätt att få lagom varm soppa.

Läs gärna vårt inlägg om bästa termosen!

Köp din egen termos hos Outnorth.