Vandringsguiden har en systersajt för alla små vandrare, nämligen utebarn.se och där samlar vi en massa matnyttigt för alla som har att göra med barn som gillar att vara ute. Vi har under vintern 2015/2016 gjort ett större test av skalbyxor för barn.

Läs utebarn.se´s test av skalbyxor för barn.

Test av skalbyxor för barn

Vi har en testpanel bestående av barn i olika åldrar (från nyfödd till skolbarn), både tjejer och killar, som gillar olika saker ute. Det de alla har gemensamt är att de är aktiva och gärna hjälper oss att göra bra tester av bra produkter!

I detta test utsatte vi skalbyxor (och några jackor) för olika saker som barn gör. Vi lät barnen använda plaggen under en längre tid för att barnen och deras medtestare skulle kunna göra bra och trovärdiga recensioner av skalplaggen. Barnen fick krypa på asfalt och grus, prova klä på sig själv, sitta i vattenpölar, dansa i regnet och leka en hel massa. Vara barn helt enkelt. Och göra sånt som barn gör ute mest. Och sen fick de fylla i ett formulär och dessutom intervjuas av utebarn.se för att ge ett så bra svar som möjligt på vad de tyckte om de olika plaggen.

Vi testade skalbyxor från Gneis, Didriksons, FIX och Polarn O. Pyret. Och för skojs skull gjorde vi en jämförelse med ett ”gammalt hederligt” galonställ (just detta från MyWear, ICA Maxi).

Vinnare i testet blev Gneis Turmalin och utses av Utebarn.se till bäst i test av skalkläder / skalbyxor för barn 2016!

Köp skalbyxor hos Gneis.