Hej vandrare!

Här kommer en kort kort sammanfattning av min fortsätta vandring.

Dag 47: Sakta men säkert går d3n framåt i hettan. Här följer en kort kort sammanfattning av vad som hänt sedan sist.

Åttondelsfinalen gick ju bra. Jag blev först bjuden på grillat på campingen (jösses vad jag saknat detta!) och efter det var det matchen. Intressant att stå vid sidan om och se allt flyta på som vanligt även fast jag inte har något  koll på vad som händer.
Då jag känt av lite i mitt knä så beslutade jag mig för att gå cykelleder, strandvägar och andra stigar jag hittar med hjälp av GPS.

Längst vägen till Varberg tältade jag på campingar, vissa små och mysiga och andra lite större som inte riktig föll mig i smaken. Efter att jag kommit till Varberg så anslöt sig 2 vänner för att vandra en bit med mig. Härlig sträcka genom Varberg och vi stannade längst en grusväg för att lyssna på nästa match. Tyvärr gick det sämre här men jag tycker de gjorde ett fantastiskt jobb med att komma så långt. Under matchen hade vi utsikt över den gamla radiostationen Grimeton som Unesco utsett till världsarv.

Vidare gick vi till Åkulla och därefter Gällarpesjön. Båda turerna var jättefina.
Morgonen efter var mina vänner tvungna att åka hem. Och återgå till sin vardag och jag var tvungen att återgå till min tillfälliga vardag. Jag satt kvar ett tag för att beundra utsikten (det blev någon dag).
Sedan bar det av mot Dranstugan. Som vanligt jättefin etapp men dåligt markerat så jag bestämde mig för att åka tillbaka och turista i Varberg.

Allt jag hinner skriva nu. Fortsättning kommer om någon dag./Sebastian