Ett tips för er som finns i Stockholmsområdet och som inte har något att göra på lördag den 25 november kl 16.30-19.30. På lördag har nämligen filmen Chasing the Elements premiär. För oss andra som inte har möjlighet att se premiären kan ju kolla in filmen vid ett annat tillfälle.

Filmen, Chasing the Elements, är i grunden ett projekt som handlar att vara ute i vår vackra natur och inspirera människor att komma ut. Projektet tycker, precis som vi, att det är viktigt att förstå värdet av att vara ute i naturen. Och att detta har effekter kopplat till hälso- och miljöfrågor. Att vara ute har positiva effekter på så mycket och det är ju bara så gött. Chasing the Elements är ett av många projekt som försöker belysa detta. Detta med en koppling till sporter som surfing etc. En grupp bestående av actionsport-atleter från olika länder tillsammans med vanliga ungdomar från Norge tog sig till Nordkap. Adam Holm är personen och hjärnan bakom projektet.

Chasing the Elements är ett projekt som har lett fram till en film med ett tydligt budskap – inspirera människor att möta naturen, att se det fantastiska som finns där ute och förstå vikten av att respektera det.

Filmen skildrar den gemensamma resan som gjordes under en månad under 2016. Färden gick mellan polcirkeln och Nordkap.

Du kan läsa mer om projektet och filmen på filmens hemsida http://www.chasingtheelements.com/

Trailer