Vilket är ditt KEBHEMMA-projekt?

Vi är många som har fått planera om och fått göra annorlunda den senaste tiden. Och så ser det ut att fortsätta en tid framåt. Vårt mål har alltid varit att inspirera fler att komma ut i vår vackra natur och inför sommaren 2020 slår vi ett extra slag för näräventyret.

Själv hade vi lösa planer på att bestiga Kebnekaise igen nu i sommar. Den planen har vi lagt på is då vi tror på att vi får hålla oss hemmavid även i sommar. Men istället kom Emma på en bättre idé. Låt oss bestiga Keb… men hemma. #Kebhemma Läs mer om projektet KEBHEMMA

kebhemma

Vilket berg vill du bestiga?

Vi vill bjuda in er att haka på och göra ett liknande äventyr i din närmiljö. Anta vår ”utemaning” och registrera ett eget näräventyr hos oss. Vi tror vi kan inspirera varandra att hitta fler näräventyr sommaren 2020. Planera och genomför en bergsbestigning i din hemmamiljö och registrera den sedan här.

Vi kommer skapa en sida där vi presenterar alla härliga Kebhemma-projekt. Tänk vad härligt att läsa om alla era roliga näräventyr!!! Det ser vi fram emot.

Vill du precis som oss bestiga Keb i din hemmabacke? Eller kanske rentav Mount Everest eller något annat internationellt berg? Passa på att hitta på något lite galet och roligt!
Bestäm dig för ett berg, en dag och hitta en kulle/backe eller berg i ditt närområde och gå samma höjdmeter där. Du skapar och genomför ditt egna näräventyr. Antingen själv eller så utmanar du någon vän eller familjemedlem och gör det tillsammans. Du kanske är skapt precis som vi som älskar knasiga utmaningar och speciellt om man får göra det tillsammans med andra roliga människor. Tagga gärna #kebhemma och @vandringsguiden.se om ni lägger upp bilder på sociala medier!

Berätta för oss vilket som blir ditt #Kebhemma projekt. Registrera det i formuläret nedan eller klicka in på följande länk: https://forms.gle/qtowVQegPPCPaPSn9

Om du vill får du dessutom mer än gärna skicka en bild som vi också kan lägga upp till info@vandringsguiden.se.

0 kommentarer