Benen fortsatte vidare mot Fjärås och först gick jag genom fågelreservatet Getterön. Var tvungen att vandra runt här en dag då det var härlig natur där.
Då det blivit så himla torrt samt att knät värkte så bestämde jag mig för att ta cykelvägen till nästa camping. Hann inte ens komma in förrän jag blev inbjuden av en familj på mat och trevligt sällskap, vilka underbara människor!
Sedan fortsatte jag mot Fjärås. Wow vilket ställe! Kom dit där hyfsat tidigt men jag strövade runt där i flera timmar och plötsligt var det natt även fast det inte var mörkt. Jag tycker om att vandra i månskenet så det gjorde jag även här och vilken upplevelse! Havet på ena sidan och skogen på andra och allt i det fina månskenet! Stannade bredvid en hage och sov under bar himmel med hästar och får som sällskap.

Vidare gick det till Stensjön och även detta var ett underbart ställe! Möttes av en dansk familj som jag umgicks med en dag. Dagen efter kom andra vandrare bl.a en kvinna som inte hade vandrat på 20 år, hon vandrade med sina hundar och som hundälskare var jag tvungen att spendera tid med dem.
Dagen efter kom en tysk man med sin hund. Då mitt knä har blivit sämre så stannade jag där med honom några dagar för att utbyta tankar och erfarenheter om livet och allt däromkring.
Sedan gick jag mot Kungsbacka. Även detta var en trevlig sträcka. Kom in i Kungsbacka och gick och åt. Träffade en man där och vi samtalade någon timme och efter det blev jag hembjuden till honom och hans familj. Fick mig ett bad och ett mål mat samt en sovplats av dessa underbara människor.

När jag vaknade dagen efter så bestämde jag mig för att sluta vandra pga mitt knä. Nog för att jag älskar att vandra men jag tog detta beslut så att jag kan spara knät inför framtida vandringar.
Inte ett lätt beslut att ta men så kan livet bara ibland och då jag brukar se själva resan och varje ögonblick som resan så fick jag känna mig nöjd och framförallt nöjd att jag tog beslutet.

Själva vandringen tog slut efter cirka 40 mil och därefter bodde jag 2 veckor i skogen och sedan beslutade jag mig för att åka tåg genom Sverige. Har bl.a varit Ädelfors där fler magiska möten skedde. Därefter bär det av till Linköping, Gävle, Abisko samt i Boden där jag sitter nu. Ska sakta men säkert röra mig hemåt då jag börjar jobba igen i oktober.

Detta har varit en helt underbar resa! Alla dessa fina själar jag har träffat har gjort mig tårögd av lycka. All denna natur som jag sett som är balsam för själen! Samt dessa utmaningar jag ställts inför har varit helt underbart! Hoppas att jag inom snar framtid kan göra en likadan resa.

Som sagt så vände resan om till en tågluff genom Sverige och då det inte blivit så mycket vandring så är detta nog inte rätt forum att skriva om det på.

Om du möter någon utan ett leende – Ge dem då ett av dina så blir världen lite varmare.