Sidan innehåller annonslänkar

Hösten 2020 tappade jag vid ett tillfälle en skruv i min relativt nya Giro MTB-hjälm. Det var alltså inte en cykelolycka och det var inte heller för att hjälmen tappades i golvet så resten av hjälmen var alltså intakt och inte på något sätt skadad. Men skruven var borta och skärmen satt därför löst. Jag bestämde mig för att försöka få tag i en ny skruv för att inte behöva kassera hela hjälmen. Jag la rätt på mycket tid på att googla fram reservdelar till Giro-hjälmar men hittade varken lösa skruvar eller skärm + skruv till salu någonstans. Så jag behövde ta mitt sökande till nästa nivå. Jag skrev ett mail till Giro. 

Hi!

I am looking for a screw/plug for the shade of my Giro Montara MIPS helmet (size M, 55-59cm) or a brand new shade including the screws. I got sick and had to go by ambulance to the hospital two weeks ago and then something happened and I lost the screw. No accident so the helmet is still in good shape!
See files.
Pleeeease tell me you know where I can find a screw/plug !! I truly love my helmet and really don’t want to buy a new one because of this…
 
Have a great day!
/Emma
Reservdel till Giro MTB-hjälm

Redan samma dag fick jag svar från Giro med hänvisning till deras svenska återförsäljare, JO Sport. Och efter ett kort mail till dem med samma förfrågan som ovan fick jag sedan ett par dagar senare en ny skruv på posten. Väldigt smidigt! Nu slipper jag tejpa fast skärmen längre…

Om du liksom jag gillar att cykla så vill jag verkligen rekommendera Giro Montara MTB-hjälm (jag använder den både i skogen, på landsvägen och i stan!), kolla in den hos Outnorth.se.