Här kommer ett tips på ett Kebhemmaprojekt men med ett större syfte än att just ”bara” bestiga ett berg.
 
Den 3-10/10 arrangerar organisationen Help to Help ett vandringsevent som de kallar Climb for Education, till förmån för utbildning för fler studenter. Även de hade tänkt att bestiga berg en gör det nu på hemmaplan precis som vi och #Kebhemma.
På lördag den 10 okrober ska de gå 64 varv i Hammarbybacken i Stockholm för att bestiga Kilimanjaro. De bjuder även in fler att deltaga på plats i Stockholm men även att deltaga på sitt sätt via appen Challengize. Så befinner du dig i närheten av Stockholm på lördag och är sugen på lite vandring så åkt dit.
 
Så här beskriver Malin Cronqvist från Help to Help deras event.
Vi skulle ha bestigit Kilimanjaro i år tillsammans med äventyraren Ola Skinnarmo, och våra studenter, men nu gör vi alltså en utmaning på hemmaplan istället och bjuder in alla som gillar att vandra att delta.
Under en vecka kan man delta i Climb for Education på distans via appen Challengize genom att vandra, promenera eller springa, när och var man vill. Man kan gå hur kort eller långt man vill, på egen hand eller i lag som samlar ihop en distans tillsammans. Man behöver alltså inte gå de 64 varv i Hammarbybacke i Stockholm som jag ska gå, för att delta. Att promenera ett varv eller springa 3 km räcker bra. 

Läs mer på deras eventsida där du även kan anmäla dig att deltaga.