Är du vår nästa gästbloggare?!

Vi vet att våra tidigare gästbloggare har varit ett mycket uppskattat område hos oss på vandringsguiden! Så nu söker vi med ljus och lykta efter nya gästbloggare på vandringsguiden! Har du spännande planer och projekt? Planerar du en långtur i fjällen? Gillar du helgvandringarna i ditt närområde? Tveka inte att söka till våra platser för gästbloggare!

Vad söker vi?

Vi söker dig som har ett spännande vandringsår framför dig. Kanske har du redan vägen utstakad och planerad in i minsta detalj, kanske får vi följa dig längs vägen från idé till genomförande. Allra helst får vi vara med på vandringen, i form av text, bild och/eller film!

Vi söker både dig som har en tidigare vana av att blogga, skriva och fotografera, men vi söker också dig som aldrig förr gjort något sådan men har en brinnande lust för vandring och friluftsliv! Vi guidar dig genom processen, det viktiga är att du har en vilja och en längtan efter att genomföra ditt stora eller lilla äventyr!

Begränsat antal platser!

Vi har ett begränsat antal platser för hur många gästbloggare vi har möjlighet att ta emot. Vänta inte för länge med din ansökan! Vi kommer att fylla platserna efterhand som ansökningarna kommer in!

Vi ser fram emot att just du vill bli vår gästbloggare under 2018! Skicka ett mail till info (@) vandringsguiden.se med din ansökan!

Tidigare gästbloggare

Tidigare gästbloggare på vandringsguiden har varit exempelvis Johan och Jonas som sommaren 2017 genomförde Projekt Kungsleden där de vandrade hela Kungsleden i ett sträck.

gästbloggare på vandringsguiden
gästbloggare på vandringsguiden