Underställ inför vinterns vandringar

Nu har jag laddat upp inför vinterns vandringar och skidåkning! Jag har länge känt att det var dags att förnya de över 10 år gamla underställen i garderoben! Två av syntettröjorna blev för ett par år sedan klippta i för att kunna gå att amma i när det var kallt och det gjorde att de inte längre går att använda nu. Så de är skänkta till vänner som nu har användning för dem.

Det jag däremot mer och mer har börjat inse är hur otroligt mycket skönare det är med ullkläder! Och det var dags att fylla på med ett underställ till i garderoben! Så när jag idag fick tipset om att Outnorth har ett erbjudande om köp 3 och betala för 2 fram tills på måndag slog jag äntligen till. Så idag har jag beställt två underställströjor och ett par underställsbyxor i ull. I fina färger och mönster så att jag blir extra glad när jag tar dem på mig!

Jag har i några år använt en tunn underställströja från Icebreaker. Men jag har upplevt att den inte riktigt var varken lång nog i ärmar eller tröjlängd (och då har jag ändå kort överkropp!) så var sugen på att testa något annat märke. Kanske har de ändrat storlekarna på sina modeller numera? Den har i alla fall varit helt superb i kvalitén! Använd hur många gånger som helst och därmed också tvättad massor med gånger, men lika fin fortfarande.

Tips om Kari Traa

Jag har från ett par olika håll fått tips om underställ från Kari Traa om att de tydligen ska vara superbra så denna gången valde jag just detta märke. En tyckte dock att ullunderställen kliade lite medan en annan vän inte alls höll med. Så ska bli intressant att se vad jag tycker om dem. Vad är er erfarenhet om underställ från Kari Traa? Kliar de?

För att ni ska bli lite inspirerade till att själva ladda för vinterns vandringar lägger jag här upp bilder på de tre underställsdelarna jag köpte idag! (Och det är från Kari Traas egen sida som jag lånat bilderna.) Vilken är din favorit av tröjorna? Och vilka köp har du gjort för att peppa för vinterns uteaktiviteter?