Sponsrat innehåll

Sitt bekvämt

Är man ute och vandrar under en längre tid eller har svårt att hitta en bekväm sittställning på marken är det många som vill ha något att sitta på.

Det viktiga att tänka på, framförallt när det är lite kallare ute, är att inte sitta och bli kall om baken och riskera att få urinvägsinfektion eller något annat otrevligt. Tänk på att gärna sitta på något isolerande material som håller dig varm och torr om baken. Om du inte har något sittunderlag med dig så är en tidning i en plastpåse för att tåla fukten ett alternativ.

Vårt högst personliga tips är Crazy Creek Friluftsstol som vi har använt i mer än tio år och alltid varit väldigt nöjda med. De flesta som provsitter den tycker den är skön. Ofta blir de förvånade över hur bra den är. Med den kan man alltid sitta skönt på en isolerande sittdyna med ryggstöd. Det var många år sedan nu som vi satt i dessa stolarna för första gången. Då fanns de bara att få tag på i USA. För att få hem dem hit så skaffade vi oss säljrättigheterna i norden. Så nu är det vi via vårt bolag Aktivus som dessa stolar säljs i Sverige.

Stolarna säljs på Aktivus.se

Crazy Creek friluftsstol

Kommentera - Vad tycker du

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på Vandringsguidens nyhetsbrev!

Prenumerera på Vandringsguidens nyhetsbrev!

Vi skickar då och då nyhetsbrev med intressanta nyheter om vandring och friluftsliv. Ge oss din email så missar du inte nästa utskick!!

Jippi! VI har nu lagt till din email till vårt nyhetsbrev. Vandra på!